ANUNȚ - CONSULTARE PUBLICĂ / ADUCERE LA CONȘTINȚĂ PUBLICĂ PROIECTE DE HOTĂRÂRI ÎNIȚIATE

ANUNȚ - CONSULTARE PUBLICĂ / ADUCERE LA CONȘTINȚĂ PUBLICĂ PROIECTE DE HOTĂRÂRI ÎNIȚIATE

Având în vedere prevederile art. 134, alin. (5)  din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, coroborat cu art. 7, alin. (1), lit. “a” din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică locală, cu modificările şi completările ulterioare, s-a procedat la publicitatea proiectelor de hotărâri inițiate și care  urmează a fi supuse dezbaterii / analizării în cadrul comisiilor de specialitate, iar ulterior plenului.

            Se aduc la cunoștință publică, prin afișare la sediul instituției și pe site-ul  https://comunaalunis.ro următoarele proiecte de hotărâri :

         1.  Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri de eficientizare a activității de întocmire, completare  și conducere a evidențelor în registrele agricole ale localităților componente din cadrul u.a.t. Aluniș, județul Cluj, pentru anii 2020-2024

                   Inițiator : Sav Mihai – primar

         2. Proiect de hotărâre privind indexarea nivelurilor  unor categorii de  impozite, taxe  locale  și limitele  unor amenzi  aplicabile pe raza UAT Comuna Aluniş în anul 2025, cu coeficientul reprezentând rata inflației pe anul 2023 

                    Inițiator : Sav Mihai – primar

         Publicitatea proiectelor de hotărâri s-a efectuat prin afişare la sediul Consiliului local al comunei Aluniş, în ziua de  19 APRILIE 2024, ora 15,00.